PİNOKYO ANAOKULLARI PİNOKYO CITY LIFE ANAOKULU

Pinokyo Anaokulları

• PİNOKYO ANAOKULLARI
    Pinokyo Anaokulu Kurtköy\'de Dumankaya Trend Evlerinde değişim mimari consept te yapılmış modern binasında hizmet vermektedir.
  • PİNOKYO ANAOKULLARI
    Pinokyo Anaokulu Kurtköy Özel tasarlanmış consept yapısındaki modern binasında hizmet vermektedir.Sınıflarımız eğitim gören çocuklarımızın ihtiyaçlarına göre özel olarak dizayn edilmiş ve döşenmiştir.
    Pinokyo Anaokulu Kurtköy Pendik
  • PİNOKYO ANAOKULU - KURTKÖY PENDİK
    Pinokyo Anaokulları Dumankaya Trend de bulunan Anaokulumuzun resimleri için Resim Galerisi sayfasını kullanabilirsiniz.
    Pinokyo Anaokulu Kurtköy
  • PİNOKYO ANAOKULLARI KURTKÖY PENDİK

Hoşgeldiniz

2013 - 2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖN KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.İNDİRİMLİ ÖN KAYIT FIRSATLARIMIZDAN YARARLANMAK İÇİN BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ.

Pinokyo Anaokulu  Kurtköy  Pendik  T.C. Milli Eğitim Bakanlığı 'nın , anaokulları , anaokullar , anaokulu ve anaokul için hazırladığı mevzuata uygun olarak eğitim ve öğretim vermektedir. Pinokyo Anaokulları  Kurtköy  , kreş, yuva, çocukevi , gündüz bakımevi değildir. Pinokyo Anaokulu Kurtköy Pendik okul öncesi eğitimde T.C. Milli Eğitim Bakanlığı' nın hazırladığı '' eğitim müfredatının'' dışında , yine anaokulları , anaokullar ve anaokulu için hazırladığı '' okul öncesi öğretimi '' de büyük bir özveri ve başarı ile uygulamaktadır.
Özel Pinokyo Anaokulu Kurtköy Pendik , okulunda okuyan çocukların eğitimine ve özellikle öğrenimine büyük önem vermekte ve bu amaçla çok disiplinli çalışılmaktadır. T.C.
Milli Eğitim Bakanlığı nın hazırladığı eğitim ve öğretim mevzuatına uygun olarak  Pinokyo AnaokuluKurtköy , Kurucular ve Okul Müdürü başta olmak üzere, Özel Pibokyo Anaokulları  Personeli olarak ; çocuklarımızın sevgi, şefkat, huzur,  içinde gelişimlerini desteklemek için uygun ortam oluşturmak, Pinokyo Anaokulu 'nda eğitim gören çocuklarımıza sağlıklı, özellikle hijyenik bir mekân sunmak, eğitim ve öğretim kalitesinden hiç bir zaman ödün vermeyen, yeniliğe ve teknolojiye açık , çağdaş, özellikle ATATÜRK İlke ve Devrimlerine  sonuna kadar bağlı bir eğitim ve öğretim anlayışı  izleyerek , çocuklarımıza Vatan sevgisi , Millet sevgisi , Bayrak ve İnsan  Sevgisi aşılamak , bedensel , zihinsel , duygusal , fikir ve sosyal yönden gelişimlerine yardımcı olmak , Özel Pinokyo Anaokulu Kurtköy Pendik  ' de eğitim ve öğretim gören çocuklarımızın, doğru kişilik ve iyi zeka gelişimlerini eğitim yoluyla yönlendirecek , kalıcı olumlu davranış değişiklikleri kazandırarak, çocuklarımızı geleceğe ve hayata hazırlamak, bizim en büyük hedefimizdir. Pinokyo  Anaokulları / Pendik sadece eğitim ve öğretim gören çocuklarımıza değil, velilerimizin ,öğretmenlerimizin ve personelimizin memnuniyetine değer vermektedir. Pinokyo  Anaokulları -Kurtköy Pendik için , her kesimin fikir ve düşünceleri önemlidir .Bu anlamda belirli dönemlerde , okulumuzda eğitim ve öğrenim gören çocuklarımızın anne ve babalarıyla fikir alış verişinde bulunulmaktadır.Özel Pinokyo Anaokulu - Pendik  hiçbir zaman herşeyi biz biliriz, biz yaparız mantığı ile harek etmemekte, etrafındaki tüm görüş ve düşünceleri dinlemekte ve okulumuzda eğitim ve öğretim gören çocuklarımıza en iyisini ve en doğrusunu verme yolunda , çoğulcu zihniyetin fikir ve düşüncelerini değerlendirmektedir . Pinokyo Anaokulu bu anlamda kendisini sürekli olarak geliştiren , yenileyen bir özel anaokul dur. Özel Pinokyo Anaokulu - Kurtköy  günümüz teknolojisini çok yakından takip etmekte, bu anlamda eğitim ve öğretim için gerekli tüm teknolojik imkanları sonuna kadar kullanmaktadır. Kurtköy Anaokulu, Pendikdeki anaokullar , Kurtköy anaokulları, Pendik yuva , Kurtköy  kreş , Pendik  çocukevi ve okul öncesi eğitimin tüm imkanlarını kullanan bir Eğitim ve Öğretim Kurumu olmak , Pinokyo  Anaokulları nın kalitesinden , sebep her ne olursa olsun asla taviz vermemektedir. Pinokyo  anaokulları -Kurtköy  / Pendik , kreş , çocukevi , yuva , çocuk bakımevleri' nden farklı olarak, Kurtköy  anaokul, Pendik  anaokulları , Kurtköy  anaokulu , Pendik  deki anaokullar ve okul öncesi eğitime uygun , eğitim ve öğretim vermektedir. Anaokulumuzda , kreş, çocukevi , yuva , gündüz çocukbakım evleri ' nin üzerinde bir sistem uygulanmakla beraber , tamamen T.C. Milli Eğitim Bakanlığı' nın müfredatına uygun okul öncesi eğitim ve öğretim sistemi uygulanmaktadır. Pinokyo Anaokulları  Kurtköy  anaokulu nda okuyan tüm öğrencilerimiz ; bilerek ve yaşayarak öğrenme , öğrenirken eğlenme metodları kullanılarak anaokul , anaokulu , anaokulları ve anaokullar seviyesinde eğitim ve öğretim almaktadırlar . Özel Pinokyo Anaokulu Pendik  TÜRKİYE ' mizin geleceği olan çocuklarımızı , yeni nesili en iyi şekilde temsil edecek fertler olarak yetiştirmek için uğraşmakta , iyi eğitim ve öğretimin gelecekte Türkiye mizi daha refah ülkeler seviyesine çıkaracağını düşünmektedir . Bu amaçla bilgili çocuklar yetiştirmekte , elinden gelenin en iyisini hiç taviz vermeden yapmakta , gelecekte de yapmaya devam edecektir.

Özel Pinokyo Anaokulları  Kurtköy Pendik

''  YARINLARINIZA YÖN VERİYORUZ  ''